Lägg in annons  -  Kontakta oss
Sök:   
Startsidan - Porsche - Porsche 924S
 
 
Inlagd 2009-06-23  Ändra/Ta bort annons

Porsche 924S
 
Årsmodell: 1986
Mätarställning: 25000 mil
Färg: Svart
Effekt: 170 hk
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Antal ägare: 3
 
Pris: Ej angett
 
Övrigt:
Då var det dags sälja pärlan då jag hade tänkt köpa mig en annan bil!

Nybesiktad och skattad i år!

Detta är alltså en Porsche 924S med den äkta porschemotorn från 944 och ingen audimotor som i den vanliga 924. En pigg bil med svårslagen väghållning och massor av körglädje, mycket mer bil för pengarna hittar man inte! CD, eltaklucka som även går att plocka bort helt och placera i medföljande fodral.

Original 150 hk, chippad och öppet luftfilter ger nu ca 165-170 hk.

Inredningen i mycket gott skick, skålade sportstolar. Rostfri. Det finns en väldigt svag liten buckla på höger framskärm som ibland framträder. Går kanon i motor och växellåda och har alltid vart lika lättstartad under min tid. Fyra fälgar finns till bilen (de guldiga) men helt OK mönster. Dubbdäck finns också som du kan få till om du vill.

Import från Tyskland. 2 ägare i Sverige med mig och enligt förra ägaren 1 tidigare i Tyskland. I min ägo sedan 2006. Under denna tid har jag inte haft några större problem med den, bytt hjullager bak, bromsback, spindelled v. fram, bromsbelägg mm. Nu i år har jag bytt olja/filter och tändstift.

Japp det var nog de, har säkert glömt nått men de är bara å fråga om du undrar nått! Bilen finns strax utanför Karlshamn i Blekinge.

FLER BILDER PÅ: http://www.garaget.org/?car=30806

Endast seriösa spekulanter! Inga byten görs! Pris EJ prutbart.


 
 

Tipsa en vän


 
 
© Copyright Begagnade-bilar.se 2019